John Overdurf

 

       
“All we are...is change"

John Overdurf, medegrondlegger HNLP
                 

Al meer dan 35 jaar is John als therapeut en coach actief in de meest uiteenlopende werkplekken. Van ziekenhuis tot geestelijke gezondheidszorg en van individuele particulieren tot kleine- en grote bedrijven. Hij heeft al honderden NLP, Coaching en Hypnose trainingen gegeven aan zowel kleine als grote groepen, wereldwijd!

 Er zijn maar weinig trainers die de combinatie van diepgang, inhoud, kennis en ervaring hebben zoals John deze heeft. Het is ook om die redenen dat de afgelopen ruim 2 decennia meerdere door John opgeleide coaches, trainers en hypnotherapeuten inmiddels internationaal aanzien hebben verworven.

Veel van wat hij onderwijst is niet in een boek terug te vinden omdat de factoren ‘ervaring’, ‘beleving’ en ‘ondervinding’ mede de basis hebben gevormd voor de wijze waarop John zijn trainingen steeds verder ontwikkeld. Jarenlang intensieve ervaring in psychotherapie, hypnotherapie, NLP en het geven van trainingen hierin vormen het fundament onder de training, opleiding en visie vandaag.

 John stelt een ieder op deze manier in staat te profiteren en leren van zijn fouten, ervaringen, ontdekkingen en successen zodat je het wiel niet opnieuw uit hoeft te vinden.