Opleiders

De meerwaarde voor een opleider/opleidingsinstituut is gelegen in het feit dat een geaccrediteerd opleidingsinstituut het keurmerk van de NvHNLP mag voeren en meegeven aan haar deelnemers. Hierdoor weet een deelnemer zich verzekerd van getoetste kwaliteit en inhoud van de opleiding die hij/zij gevolg heeft en het instituut weet dat ze doorlopend op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. 

Waar vernieuwen en ontwikkelen in het verleden nog vrijblijvend was zal de NvHNLP voor een nieuw geluid, een andere kijk zorgen. Een opleider voldoet niet alleen aan de eis dat trainers allemaal HNLP gecertificeerd trainer zijn, ze dient er mede zorg voor te dragen dat deze trainers, het lesmateriaal, etc. constant up-to-date zijn. Alleen zo kan een opleidingsinstituut er zeker van zijn doorlopend het beste aan te bieden aan de deelnemer.

Een opleidingsinstituut kan gebruikmaken van nagenoeg alles wat ook voor coaches entraineren beschikbaar is gesteld. Daarnaast kan een opleider op weg geholpen worden met het inrichten van trainingen en cursussen volgens het HNLP principe. Uiteraard kan ook bijvoorbeeld een bestaand NLP instituut begeleid en ondersteund worden om de volgende stap te zetten en HNLP te integreren in haar trainingen.

Iedere stap is er een waarvan geleerd kan worden en die zal leiden tot de volgende stap want we kunnen immers niet niet leren...